İLAN

T.C.CEYHAN TİCARET BORSASI  BAŞKANLIĞINDAN İLANEN DUYURULUR

Borsamız Organ Seçimleri, Bakanlar Kurulunun 24.09.2017 Tarihli   Resmi Gazetede yayınlanan 2017/10828  Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereğince NİSAN 2018 ‘de  yapılması kararlaştırılmıştır.

Borsamız organ seçimleri, 5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu’nun 84’üncü maddesi gereğince, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmenlikte belirtilen usul ve esaslara göre NİSAN 2018’de  yapılacaktır.

Organ seçimleri hakkındaki Yönetmenlik hükümlerine göre “Seçme ve Seçilme” ile “Yalnız Seçme” yeterliliğinin bir şartı da VERGİ MÜKELLEFİ olmaktır.

Kayıtlarımızda bağlı bulunduğu Vergi Dairesinin adı ve vergi hesap numarası bulunmayan üyeler Borsamızca düzenlenecek seçmen listelerinde yer alamayacak ve dolayısıyla oy kullanma ve seçilme haklarını kaybetmiş olacaktır.

Bu nedenle, sayın üyelerimizin Borsamızdaki vergi mükellefiyeti ile ilgili kayıtlarını kontrol etmeleri, hatalı kayıtların düzeltilmesini istemeleri zorunludur.

Aksi halde; üyelerimiz kayıtlarımızda mevcut vergi dairesi adı ve vergi hesap numarasının da doğruluğunu kabul etmiş sayılacaktır.

Vergi kayıt durumlarının kontrol edilmesi ve doğru bilgilerin kayıtlarımıza geçirilmesinin sağlanması amacıyla üyelerimizin en geç 05 Mart 2018 tarihine kadar kayıtlı bulundukları vergi dairesinin adını ve vergi hesap numaralarını Borsamıza yazı ile bildirmeleri gerektiği önemle ve ilanen duyurulur. 21.02.2018

İŞYERİ ADRESİ DEĞİŞİKLİĞİ YAPAN ÜYELERİMİZİN YENİ ADRESLERİNİ BORSAMIZA BİLDİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Üyelerimizle olan iletişimlerimizde adres değişikliği yapan üyelerimize ulaşılamadığından, gönderilen her türlü evrak, yazı, tebliğ, davetiye, gazete ve dergi posta idaresi tarafından  “adres değişikliği nedeni ile bulunamadı” ibaresi ile geri iade edilmektedir.

Bu nedenle, üyelerimize daha sağlıklı ulaşabilmemiz için işyerlerinin yeni adres ve telefon numaralarını Borsamıza bildirmeleri gerekmektedir.

CEYHAN TİCARET BORSASI

YÖNETİM KURULU